Sari la conținut
Cadou-surpriză de Crăciun: o baterie de 9V

Cadou-surpriză de Crăciun: o baterie de 9V

Ajung acasă și găsesc o cutie suspectă. Nu așteptam pachet de la nimeni, iar de obicei pachetele poștale sosite prin PostNord se ridică de la magazinul alimentar ICA de la colț.

Firma If, la care am contractul de asigurare pentru apartament, îmi trimite o baterie de 9V cadou de Crăciun. E bună pentru senzorii de fum de la alarmă, zic ei, doar că sistemul meu de alarmă e de la Verisure, e declarat în baza lor de date (se oferă și reducere la prețul anual pentru cei ce au montat sistem de alarmă) și funcționează cu un alt tip de baterie.

Mă pun și îi scriu un e-mail lui Lars, pentru a-i aduce la cunoștință faptul că a fost o mică scăpare legată de bateria pe care o are tipul meu de alarmă. Am elucidat misterul după câteva zile:

Hello Andreas!
 
Thanks for your note. The information is indeed valuable to us.
 
Our intention is to increase awareness of the importance of testing your smoke detectors, and the importance of replacing the batteries yearly. We had selected the recipients of this message and battery rather broadly; customers of ours that live in apartments. We had actually not targeted Verisure customers specifically, but as you point out, we could sent the batteries to those with another types of smoke detectors. Especially as Verisure constantly monitors the health of your smoke detector and replace the batteries when needed.
 
I am happy as long as you find good use for the battery we sent you, and as long as you have a functioning smoke detector at home.
 
Cheers,
Lars

Aveam nevoie de o baterie pentru un alt aparat, așa că acest mic cadou a venit la fix. Să fie o mică subtilitate pentru a-mi prelungi contractul de asigurare la apartament?

Lăsând gluma la o parte, chiar se întâmplă nenorociri din cauza unei baterii descărcate într-un senzor de fum. Puteți folosiți Google Translate pentru a citi acest articol în limba suedeză.

God Jul! (Crăciun Fericit!)

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mă găsești și aici
Abonează-te prin email
Arhivă