Sari la conținut
O zi în Suedia: ziua de vineri și Loteria Vinului

O zi în Suedia: ziua de vineri și Loteria Vinului

Jocul de mai jos poate fi combinat cu o fika în jurul orei 14:00, într-o zi de vineri. Îl puteți juca în orice companie suedeză de top sau în una mai mică.

Se merge imediat după prânz la o sesiune de cumpărături în Systembolaget (magazinul de alcool, cum îi mai zicem), se cumpără o sticlă de vin în valoare de maxim 100SEK și se pune pe masă. Joacă angajații dar și managerii noștri, iar participarea este voluntară.

Am fost astăzi șapte colegi care am cumpărat fiecare câte o sticlă de vin, am luat câte o carte în mână iar dublura ei am pus-o pe masă cu fața în jos. Colegul “neutru” alege 3 cărți cu locul întâi, doi și trei, iar la final ne împărțim sticlele de vin între noi.

Odată la final de lună, într-o zi de vineri. Deocamdată n-am câștigat nimic, însă sunt sigur că îmi va veni la un moment dat și mie rândul.

Voi ce jocuri jucați între voi, pe la birou?

2 comentarii la articolul "O zi în Suedia: ziua de vineri și Loteria Vinului"

  1. George Petrineanu

    Un joc de toată isprava! La noi la serviciu se cumpără prin rotație prăjituri. Dar nu e joc iar prăjiturile nu sunt grozave.

    răspunde
    • Te referi la fika? Eu cumpăr tort de fructe de la Coop, în ziua de vineri, când vine rândul meu. Nu am dat greș cu el, până acum. La un moment dat un coleg mi-a spus că e cam luxoasă fika mea (să fi cumpărat un tort prea scump?)… Nu prea am înțeles la ce se referea. :)

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mă găsești și aici
Abonează-te prin email
Arhivă